Tennisvereniging De Molen
Van de sponsorcommissie
De eerste Business Club activiteit van TV de Molen is een feit!

Op 17 februari 2016 togen de leden van de Business Club naar de ‘overkant’ voor een basketbalwedstrijd van Aris Leeuwarden. In de beker werd in de halve finale gestreden tegen Den Bosch. Helaas ging de wedstrijd verloren, maar dat mocht de sfeer niet drukken. Het was een geslaagde avond waarbij de leden van de Business Club op een aangename manier met elkaar en TV de Molen hebben kennisgemaakt.

Zo’n activiteit is een mooi voorbeeld van hoe TV de Molen de nieuwe weg heeft ingeslagen in het werven en binden van sponsoren aan de club. We vinden het namelijk belangrijk dat de sponsoren betrokken worden bij onze vereniging. Zij steunen de vereniging en we willen ze daar voor bedanken door een paar keer jaar iets voor hen te organiseren.

De nieuwe Business Club is een succes. Er zijn namelijk al 15 ondernemers lid. Hopelijk vinden meer ondernemers de weg naar de Business Club; naast het steunen van de vereniging is het ook een mooie manier om andere ondernemers te treffen via de verschillende activiteiten. Het lidmaatschap kost € 265. Hier zit het lidmaatschap van TV de Molen ter waarde van € 185 al bij inbegrepen.

De sponsoring van 2016 begint al aardig vorm te krijgen. Verschillende sponsoren zijn weer vastgelegd. Inclusief de inkomsten uit de Business Club en 'Vrienden van...' staat de teller nu op € 7.100. Een prachtig bedrag. Zonder hen, we kunnen het niet vaak genoeg noemen, kunnen we geen activiteiten meer organiseren, zoals het Open Molen Toernooi (dit jaar de 10e editie!). Ontzettend bedankt allemaal. Wist je trouwens dat ook jij lid kunt worden van 'Vrienden van..'? Voor € 50 ben je lid en hoor je bij de club van 50. In de volgende clubmail kun je hier meer over lezen.

Geld is niet het enige waar ondernemers TV de Molen mee helpen. Dit jaar steken P. de Vries Installatietechniek en Muta Sport de jeugd in een nieuwe outfit. Alle jeugdleden die meedoen met tenniskids (KNLTB competitie voor kinderen, ongeveer 60 kids) ontvangen een tennisshirt met opdruk. Zo is TV de Molen op alle velden in Friesland en daarbuiten zeer herkenbaar. Ook dat is zeer waardevol.

Binnenkort kun jij ook je steentje bijdragen. CareX komt namelijk met een app waarmee je leegstaande panden eenvoudig kunt doorgeven aan CareX. Gaat CareX daarmee aan de slag (CareX lost namelijk leegstand op door zinvol maatschappelijk gebruik), dan krijgt de vereniging daar een leuk bedrag voor. Een innovatieve manier van sponsoren met een win-win voor iedereen.

Mocht je trouwens zelf ideeën hebben over sponsoring van de club of mogelijke nieuwe sponsors weten, laat dat de sponsorcommissie dan weten via het sturen van een mail naar sponsoring@tvdemolen.nl


Met vriendelijke groet,


De Sponsorcommissie

Peter, Els en Ronald

Sponsoring
Introductie

Zonder sponsors en adverteerders zou onze vereniging niet veel extra's kunnen doen. 

Sponsors zijn organisaties of personen die de vereniging een warm hart toedragen. Zij schenken de vereniging geld of goederen. Als tegenprestatie zal de vereniging de sponsor noemen bij haar evenementen en activiteiten. Dit kan in de vorm van schriftelijke en/of mondelinge reclame, door het plaatsen van reclameborden, opdruk op de tennisballen, opdruk op plastic tasjes enz.
Het aldus verkregen sponsorgeld wordt gebruikt: om extra activiteiten op te zetten, om bestaande activiteiten iets extra's te geven en voor projecten die de tennissport ten goede komt.

Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2018 TV De Molen