Tennisvereniging De Molen
Jumbo Els Boek Leeuwarden nieuwe hoofdsponsor van Tennisvereniging de Molen
Met ingang van dit tennisseizoen hebben we een nieuwe hoofdsponsor! Jumbo Els Boek Zuiderburen! Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. In deze mail legt Els Boek uit waarom ze zich de komende 3 jaar aan tennisvereniging de Molen heeft verbonden.

“Jumbo Els Boek Zuiderburen staat voor maatschappelijk betrokken, eerlijk ondernemen.
Ik steun verschillende sportverenigingen in de buurt. Een aantal voetbalverenigingen, een korfbalvereniging, een hockeyclub en dus ook tennisvereniging de Molen, eerst als baansponsor van baan 8 en nu als hoofdsponsor. Veel leden van die verenigingen zijn ook klanten van mijn winkel. Door die clubs te sponsoren doe ik een klein beetje voor mijn klanten terug.

Ik vind sport en gezond eten belangrijk, ook bij de jeugd. Daarom heb ik Bo. Bo is een stoere olifant die een gezond leven leidt. Een mascotte voor de kinderen met een boodschap. Snoepen mag, maar met mate en beweeg veel, dat is goed voor je. Bo is al bekend op scholen, maar ik wil Bo nog meer onder de aandacht brengen. Door reclame voor Bo te maken bij de clubs kan ik daar meer ruchtbaarheid aan geven. Zo zou je Bo zo maar eens dit jaar bij de Molen kunnen treffen, misschien wel bij de jeugdclubkampioenschappen…

Het is sowieso al lastig in een stad om je te onderscheiden van de andere Jumbo’s. Ik wil me onderscheiden door eerlijk ondernemen en exclusieve producten. Dat doe ik door samen te werken met een aantal lokale ondernemers. Zo heb ik samen met een bakker uit de buurt een eigen brood ontwikkeld (lactose vrij!). Dit heerlijke brood is alleen bij mij te koop. Een stukje exclusiviteit, tegen een eerlijke prijs. Niet alleen voor de klant, maar zeker ook voor de bakker.

Kortom, Jumbo Els Boek Zuiderburen: een prachtige, eerlijke supermarkt die ik graag via het hoofdsponsorschap bij de leden en bezoekers van tennisvereniging de Molen onder de aandacht wil brengen!”

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Jumbo Els Boek Zuiderburen (https://nl-nl.facebook.com/JumboElsBoek) of laat Bo je boodschappen thuis of op kantoor bezorgen via http://www.bobezorgt.nl

Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2018 TV De Molen