Tennisvereniging De Molen
Accomodatie
Een accomodatie om trots op te zijn

Gedurende de periode van 1 april tot 1 oktober heeft de vereniging acht verlichte buitenbanen tot haar beschikking en kan er - op drukke momenten - ook gespeeld worden op één van de vier binnenbanen. In de periode 1 oktober tot 1 april kan er gebruik gemaakt worden van 6 verlichte buitenbanen. De smashcourt banen zijn in de zomer én in de winter bespeelbaar. Leden van de vereniging hebben gedurende het hele jaar in principe de gehele dag de mogelijkheid om te spelen en ook de kleedkamers zijn vanaf 9 uur tot ongeveer 23 uur geopend.

Om ieder lid in staat te stellen zoveel mogelijk te spelen maakt de vereniging gebruik van een pasjes-afhangsysteem. Via dit systeem kan er steeds 50 minuten achter elkaar gespeeld worden. Na het spelen moet de baan te allen tijde geveegd worden, per baan is er een sleepnet en/of veger beschikbaar. Om het spelen op te droge banen te voorkomen hebben alle banen een automatische sproei-installatie. In werking stellen van deze installatie is een taak van de kantinebeheerder.
Naast de ‘grote' banen is er ook een minitennisbaan, die met name voor de jeugd zeer geschikt is om het spel onder de knie te krijgen.

Fotogallerie accomodatie
Luchtfoto's
In 2008 zijn de tennisbanen volledig vernieuwd. Onze 10 verlichte smashcourt banen zijn (bijna) altijd bespeelbaar.
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2018 TV De Molen