Tennisvereniging De Molen
Tenniscentrum De Molen
Tenniscentrum de Molen bestaat sinds 1980 en is sinds 2002 in handen van Astrid Cuperus en Age Bokma.

Het park heeft een uitstekende parkeergelegenheid.

Het tennispark bestaat uit:

10 verlichte smachcourtbanen
4 indoorbanen van naaldvilttapijt
1 minitennisbaan (buiten)
1 oefenkooi
Speeltoestellen voor de jeugd
Kleedruimtes met douches
Terras

Het horecagedeelte bestaat uit een gezellige ronde bar, een TV/loungehoek, een vergaderzaal, en een biljartzaal. Met een capaciteit van 60 zitplaatsen biedt deze ruimte volop mogelijkheden voor bedrijven en scholen om speciale evenementen te organiseren incl. catering en tennisclinics.

Kijk voor meer informatie op www.tenniscentrumdemolen.nl 

of www.devierdeset.nl

 

 

AED in tenniscentrum
Tenniscentrum De Molen beschikt over een AED. De medewerkers van het tenniscentrum en een aantal leden van de vereniging hebben een training gevolgd.

Wat is een AED?
AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Feitelijk een apparaat waarvan je hoopt dat je ‘m nooit nodig zult hebben, maar als je ‘m nodig hebt aanwezig moet zijn.

Wat doet een AED?
Een AED is een apparaat waarmee men een elektrische schok aan het hart kan toedienen, wanneer er sprake is van levensbedreigende hartritmestoornissen. Een ingebouwde computer analyseert het hartritme van het slachtoffer en bepaalt automatisch of het noodzakelijk is een stroomstoot toe te dienen. Het apparaat geeft u via een ingebouwde computerstem opdracht om een stroomstoot toe te dienen of te starten met hartmassage en mond op mondbeademing. In een ingebouwd display kan men de gesproken opdracht ook aflezen. De AED leidt u op een veilige wijze door de reanimatie heen tot professionele hulpverleners het van u overnemen.

 

Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2018 TV De Molen